La teva campanya ha acabat amb èxit: Què passa i què has de fer ara?

Quins són els següents passos una vegada la teva campanya ha acabat amb èxit?

1. Transferència de la recaptació

Si encara no ho has fet, introdueix les teves dades bancàries i de facturació al Dashboard de la teva campanya. 

Un cop tinguem aquestes dades procedirem a enviar-te la factura pels nostres serveis, l’informe de campanya i et farem la transferència de l’import aconseguit. Serà avui mateix o demà depenent de l’hora a la qual hagi acabat la campanya, o el dilluns si ha acabat en cap de setmana.

La transferència es farà al compte bancari que hagis proporcionat a l'apartat Les teves dades bancàries i de facturació del Dashboard i arribarà el mateix dia o l’endemà d’haver-se efectuat, depenent del banc.

2. Publica una entrada al blog

Celebra-ho amb tots els teus mecenes! Això és una victòria col·lectiva que has aconseguit amb l'ajuda de tots! Publica una entrada al blog agraint tot el suport rebut, explica el calendari de producció del projecte i d'enviament de recompenses que teniu previst i que més endavant rebran un avís al seu correu per omplir un formulari a Verkami amb la informació que necessiteu per a fer-los arribar la seva recompensa. Trobaràs la caixa d'edició del blog al Dashboard de la teva campanya.

3. Formularis: Aconsegueix les dades per enviar les recompenses

Des del Dashboard del projecte, ja pots accedir a la Gestió de formularis per recollir de manera còmoda i ràpida la informació necessària dels teus mecenes per tal de complir amb les recompenses: Adreça postal de l'enviament, talla de samarreta, nom per als agraïments…

4. Informa periòdicament als teus mecenes

És molt important que, durant tot el procés fins que entreguis les recompenses, vagis informant periòdicament als mecenes de l'evolució del projecte fins que rebin les seves recompenses. Fes-ho a través del Blog del projecte, ja que no tots els mecenes et segueixen a les xarxes socials. Per a més detalls consulta Comunicació amb els mecenes.

5. Descarrega't el segell Crowdfunding

Deixa constància de la il·lusió col·lectiva que ha fet possible el teu projecte afegint el segell crowdfunding al llibret del CD, a la contraportada o als agraïments del llibre, als crèdits de la peli… Descarrega el segell!

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres