Recepció dels Diners Recaptats

Els diners recaptats els rebràs de dues maneres diferents segons com hagin estat fetes les aportacions dels mecenes:

  • Una part, la corresponent a les aportacions amb targeta al cap d'un màxim de 10 dies per transferència al teu compte bancari.
  • I l'altra, directament al teu compte PayPal a l'acabar la campanya en cas que haguessis activat aquesta opció per al teu projecte.

Pagaments fets a través de targeta bancària

Les aportacions que els mecenes hagin fet amb targeta bancaria arriben a través de la passarel·la de pagament a un compte dedicat de Verkami un cop acaba el projecte i es fan tots els cobraments en cas que el projecte hagi superat el seu objectiu de finançament.

Et farem la transferència d'aquesta part dels diners al compte bancari que ens hagis proporcionat a la caixa Les teves dades bancàries i de facturació a la pàgina de Dashboard del teu projecte. Aquesta caixa s'activa i pots omplir les dades una vegada hagis aconseguit l'objectiu de la campanya. Omple aquestes dades si encara no ho has fet i estàs esperant rebre la transferència de la recaptació.

Aquesta transferència es farà en un termini màxim de 10 dies després d'acabada la campanya –el termini que deixem als impagats que hi pugui haver perquè solucionin la seva aportació–, o abans si no queden impagats.

Si havies habilitat l'opció d'aportar amb PayPal

Les aportacions que els mecenes hagin fet a través de PayPal seran ingressades directament al teu compte PayPal, el que hagis associat a la campanya. Aquestes aportacions les reps just en acabar la campanya.

Veuràs que PayPal haurà descomptat de cada aportació:

  • El 5% a compte de la factura de Verkami.
  • I la comissió de PayPal que apliqui en el teu cas, en general 3,4% + 0,35€ per aportació.
Des del teu compte PayPal podràs transferir aquests fons al compte bancari que vulguis.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres