Recepció dels Diners Recaptats

Rebràs les aportacions realitzades pels mecenes al cap d'un màxim de 10 dies per transferència al compte bancari que ens indiquis a la caixa habilitada a aquest efecte al Dashboard del teu projecte.

Funcionament detallat

En cas que el projecte hagi superat el seu objectiu de recaptació, es realitzaran tots els cobraments un cop acabada la campanya. Les aportacions que els mecenes han realitzat amb targeta bancària o Bizum arriben a través de la passarel·la de pagament a un compte dedicat de Verkami.

Et farem la transferència dels diners recaptats al compte bancari que ens hagis proporcionat a la caixa Les teves dades bancàries i de facturació a la pàgina de Dashboard del teu projecte. Aquesta caixa s'activa i pots proporcionar aquestes dades un cop hagis aconseguit l'objectiu de la campanya. Omple aquestes dades si encara no ho has fet i estàs esperant rebre la transferència de la recaptació.

Aquesta transferència es farà en un termini màxim de 10 dies després d'acabada la campanya –el termini que deixem als impagats que hi pugui haver perquè solucionin la seva aportació–, o abans si no queden impagats.

Nosaltres ens encarreguem de contactar amb els mecenes l'aportació dels quals hagi fallat en el moment del cobrament al finalitzar la campanya (perque la targeta ha caducat, perque no tenen saldo en aquell moment...) i els indiquem com l'han de solucionar. Només han d'entrar al seu usuari, a l'apartat Les meves aportacions, i seguir les indicacions.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres