Recepció dels Diners Recaptats

Rebràs les aportacions realitzades pels mecenes el mateix dia o l’endemà d'acabada la campanya, depenent de l’hora del dia  a la que acabi, o el dilluns si acaba en cap de setmana.

Rebràs els diners per transferència al compte bancari que ens indiquis a la caixa habilitada a aquest efecte al Dashboard del teu projecte.

Recorda que només rebràs els diners si la campanya ha aconseguit com a mínim arribar a l'objectiu marcat o l'ha superat. Si no és així, les aportacions seran retornades als mecenes.

Funcionament detallat

Les aportacions que els mecenes han realitzat durant la campanya amb targeta bancària o Bizum han anat arribant a través de la passarel·la de pagament ment a un compte dedicat de Verkami.

Et farem la transferència dels diners recaptats al compte bancari que ens hagis proporcionat a la caixa Les teves dades bancàries i de facturació a la pàgina de Dashboard del teu projecte. Aquesta caixa s'activa i pots proporcionar aquestes dades un cop hagis aconseguit l'objectiu de la campanya. Omple aquestes dades si encara no ho has fet i estàs esperant rebre la transferència de la recaptació.

Aquesta transferència es farà en un termini màxim de 10 dies després d'acabada la campanya –el termini que deixem als impagats que hi pugui haver perquè solucionin la seva aportació–, o abans si no queden impagats.

Aquesta transferència es farà el mateix dia en què acabi la campanya o l'endemà, depenent de l'hora a la que acabi la campanya, o dilluns si la campanya acaba en cap de setmana, i sempre que tinguis les dades de facturació i bancàries correctament emplenades a la teva pàgina Dashboard.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres