Tancament definitiu de la Campanya i Facturació

Un cop finalitzada la campanya, i sempre que s'hagi aconseguit el mínim de l'objectiu, procedirem a tancar definitivament la campanya, us enviarem al vostre correu electrònic d'usuari/a la nostra Factura, l'Informe Crowdfunding de la vostra campanya i procedirem a fer la transferència de diners corresponent.

Això es farà el mateix dia o l'endemà d'acabada la campanya, depenent de l'hora a la qual acabi, o el dilluns si acaba en cap de setmana.

La Factura pels nostres serveis correspon a un 5% del total recaptat pel projecte + un 1,5% de despeses de gestió sobre les aportacions rebudes per targeta, Bizum o Google Pay. La Factura inclourà IVA del 21% sobre l'import a facturar si correspon *.

A l’Informe Crowdfunding trobareu tots els detalls de la campanya, amb els diners aconseguits, les despeses i el total a transferir al vostre compte bancari.

L’Import de la transferència a l'autor serà del total de les aportacions descomptant la factura pels serveis de Verkami.

* L'IVA aplicat a la nostra factura és del 21%. La nostra factura no inclourà IVA per a Canàries, ni per a països de la UE quan es tracti de professionals o empresaris inscrits en el ROI.