Com Aportaran a la meva Campanya

Pagament amb targeta bancaria

Els mecenes poden fer els seus compromisos d'aportació mitjançant targeta bancaria (crèdit o dèbit) fent servir la passarel·la de pagament segura del BBVA.

Les targetes acceptades són Visa, Visa Electron, Mastercard i Maestro. Qualsevol persona de qualsevol part del món que disposi d'una d'aquestes targetes podrà realitzar una aportació.

No s'ha de realitzar cap configuració especial per activar els pagaments amb tarjeta, s'activen automàticament.

Durant el procés d'aportació amb targeta, els mecenes podran guardar la seva targeta per a futures aportacions al mateix o altres projectes fent servir l'eina segura de tokenització del BBVA. Molts dels mecenes habituals de Verkami ja tenen la seva targeta tokenitzada amb la qual cosa poden realitzar aportacions de forma molt més ràpida, còmoda i segura.

Les vostres dades bancàries us les demanarem només al final de la campanya si heu aconseguit l'objectiu per poder fer-vos la transferència corresponent dels diners recaptats.

Pagament amb PayPal

Existeix l'opció d'habilitar els pagaments amb PayPal enllaçant a la campanya el compte PayPal on es vulguin rebre les aportacions al finalitzar la campanya si aquesta acaba amb èxit.

Es pot activar aquesta opció des de la pàgina d'Edició de la campanya. Pot fer-se abans de començar la campanya o amb la campanya en marxa.

Aquest mètode d'aportació és opcional i tingues en compte que les comissions per aportació són bastant més elevades que en el cas d'aportacions amb targeta. Si el teu públic potencial no el requereix, els projectes poden funcionar perfectament amb aportacions amb targeta exclusivament.

Quan es faran els cobraments de les aportacions dels mecenes

Quan un mecenes fa una aportació a la campanya, es tracta d'un compromís d'aportació, ja que no se li cobraran en aquell moment.

Els cobraments es realitzaran al finalitzar la campanya i només en el cas que s'hagi aconseguit o superat l'objectiu de finançament establert.

Quantes aportacions pot fer un mecenes

Un mateix mecenes pot fer tantes aportacions com desitgi a un projecte. Sigui a una mateixa recompensa o diferents.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres