Aportació d'import lliure

A més d'escollir una de les recompenses disponibles per fer una aportació, els mecenes també poden:

• Fer una donació des de la pàgina de projecte de l'import que vulguin sense rebre recompensa.

• Afegir una donació de l'import que vulguin pel projecte després de seleccionar una recompensa i abans d'anar a escollir el mètode de pagament.

Aquestes aportacions seran retornades al mateix mètode de pagament utilitzat per fer l'aportació en cas que el projecte no superi l'objectiu econòmic establert un cop s'acabi la campanya, igual que les aportacions a recompenses.

On puc veure aquestes aportacions?

Les aportacions sense recompensa, s'inclouen al comptador de mecenes i a la quantitat recaptada.

I en podràs fer seguiment a:

• Els emails de notificació de nova aportació que rep l'autor/a de la campanya, indiquen si és una aportació sense recompensa, una aportació a una recompensa o una aportació a una recompensa i a més una donació extra.
  • En la secció de Gestió de Mecenes del Dashboard de la campanya, es poden seleccionar Aportacions sense recompensa per visualitzar els mecenes que hagin escollit aquesta opció.

I punxant a sobre d'una aportació d'un mecenes, podem veure també com es desglossa aquesta aportació que ha fet.

• També apareixeran a l'arxiu de mecenes en format Excel que et podràs descarregar des d'aquesta mateixa secció en acabar la campanya.

Com puc contactar amb els mecenes d'aportacions sense recompensa?

A la secció de Gestió de Mecenes del Dashboard de la campanya, hi ha l'opció d'Enviar email i seleccionar els que hagin fet una Aportació sense recompensa per enviar una notificació a tots els que han fet una aportació sense escollir recompensa.

Per altra banda, si esculls a l'enviar un email Mecenes d'aquesta campanya, també el rebran els que hagin fet alguna aportació sense recompensa.