Quin és el Procés des de l'Enviament d'una Proposta fins que Comença la Campanya

Aquest és el procediment des que ens envies la teva proposta fins que comença la campanya de crowdfunding:

  1. Des de la pàgina de Comença el teu projecte ens pots enviar la teva proposta de campanya. Has de tenir clar l'objectiu que necessites per fer realitat el teu projecte i entregar les recompenses, i quines seran les recompenses que podràs oferir a la campanya.
  2. El nostre equip revisarà la teva proposta i es posarà en contacte amb tu a l'email amb el qual has creat l'usuari per registrar la proposta en un o dos dies laborables. Si abans de 5 dies laborables no has rebut resposta, posa't en contacte amb [email protected] ja que pot ser que alguna cosa hagi passat amb la teva proposta.
  3. Si el projecte encaixa amb la nostra línia, un assessor del nostre equip es posarà en contacte amb tu per enviar-te les instruccions i consells per completar la teva pàgina de campanya i et donarà accés a la teva pàgina d'edició.

    En cas de no encaixar per temàtica, plantejament, estat de desenvolupament... també ens posarem en contacte amb tu per comentar-ho.
  4. El procés d'edició és un procés iteratiu on t'anirem passant feedback sobre la pàgina, plantejament de recompenses, comunicació... perquè puguis preparar-la de manera que tingui les màximes possibilitats d'aconseguir l'objectiu plantejat amb una bona difusió.
  5. Un cop estigui tot a punt, tu decideixes el dia i l'hora per començar la campanya, la deixarem programada i comença el compte enrere!

Què has de tenir en compte

  • La proposta que ens envies és només per a la nostra revisió. Un cop et donem accés a l'edició de la teva pàgina de campanya, podràs treballar en la descripció per als mecenes, pujar imatges i vídeos, acabar d'ajustar l'objectiu i les recompenses amb la col·laboració del teu assessor.
  • El procés fins que es publica la campanya pot ser molt variable, des d'uns quants dies fins a algunes setmanes. Dependrà sobretot de l'estadi en què arribi la proposta i el material que tinguin els autors/es preparat per completar la pàgina de campanya.

    La mitjana d'edició de la pàgina de campanya sol estar entre una i dues setmanes, com dèiem, en funció de la dedicació que pugui destinar-li l'autor/a a la seva preparació.
  • Una vegada l'autor/a ens avisa per revisar el projecte, responem amb feedback el mateix dia si rebem l'avís al matí fins a mitja tarda. Així que el procés de revisió i feedback un cop la proposta està acceptada és molt àgil.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres