Què He de Decidir abans d'Enviar la Meva Proposta

Abans d'enviar la teva proposta, hi ha almenys dues coses bàsiques que has d'haver treballat:

  • Un objectiu de finançament: Has de conèixer el detall de les necessitats per dur a terme el teu projecte i entregar les recompenses promeses a la campanya. Per saber-ho, el projecte ha d'estar en una fase avançada, llest per a producció, per poder tenir pressupostos per a cada una de les partides necessàries. Consultar Calcula el teu objectiu de finançament per a més detalls.
  • Recompenses: Haver pensat la recompensa principal (en general serà el resultat de dur el projecte a terme) i recompenses extres que podem oferir a la nostra campanya. Ens permetrà calcular els costos de producció i enviament, que s'hauran de tenir en compte en el càlcul de l'objectiu, així com el calendari de producció i entrega per indicar-lo als mecenes de la campanya. Consultar Idees i Recomanacions per Plantejar les teves Recompenses per a més detalls.
Els dos punts es podran seguir treballant i modificant un cop es tingui accés a l'edició del projecte. Però com més treballats estiguin al moment d'enviar la proposta, millor assessorament podrem oferir, més ràpida serà la preparació de la campanya i tindrà un millor resultat.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres