Sistemes de Pagament: Targeta i PayPal

Targeta

Pots fer el teu compromís d'aportació mitjançant targeta bancària (crèdit o dèbit) a través de la passarel·la de pagament segura del BBVA. Les targetes acceptades són Visa, Visa Electron, Mastercard i Maestro.

Recordar la targeta

Existeix l'opció de Recordar la teva targeta per agilitzar futures aportacions mitjançant l'eina segura de tokenització del BBVA. Així no hauràs d'omplir les dades de la teva targeta cada cop que vulguis aportar. Per fer servir aquesta opció, selecciona Recordar la meva targeta quan realitzis una aportació.

PayPal

Opcionalment, els projectes poden habilitar el pagament per PayPal, per això és una cosa optativa que decideix cada autor/a de projecte. Per tant només estarà habilitat en aquells projectes en els quals l'autor/a així ho hagi decidit.

És aconsellable fer servir sempre que es pugui el sistema de pagament per targeta bancària, ja que aquest suposa un estalvi en comissions per a l'autor/a. Les comissions de PayPal són molt més elevades que les de la passarel·la de pagament del BBVA. De la teva aportació, PayPal retindrà a l'autor 0,35€ fixes a més d'un 2,05% més que d'una aportació per targeta.

Si fas la teva aportació amb targeta, l'autor tindrà més recursos per dur a terme el projecte!

Verkami no emmagatzema les teves dades de pagament

En cap cas Verkami té accés a les teves dades bancàries o de PayPal. Són les passarel·les de pagament segures del BBVA o de PayPal les que gestionaran les teves dades bancàries.

Aporta des de qualsevol part del món

Pots aportar des de qualsevol part del món sempre que disposis d'un dels mètodes d'aportació habilitats per a la campanya detallats més amunt.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres