Recordar la meva Targeta per a Futures Aportacions

Existeix l'opció de Recordar la teva targeta per agilitzar futures aportacions mitjançant l'eina segura de tokenització del BBVA. Així no hauràs d'omplir les dades de la teva targeta cada cop que vulguis aportar.

Per fer servir aquesta opció, selecciona Recordar la meva targeta quan realitzis una aportació.

La pròxima vegada que vulguis realitzar una aportació amb el teu usuari/a, et mostrarem l'opció d'aportar amb la targeta guardada.

Gestionar les meves targetes

• Pots eliminar una targeta guardada des de l'apartat Configuració de la teva pàgina d'usuari/a.
  • Pots guardar diferents targetes i en el moment d'aportar et demanarem quina de les targetes guardades vols fer servir per realitzar l'aportació.
  • Si vols actualitzar una targeta guardada, pots eliminar-la primer i seleccionar Recordar la meva targeta la pròxima vegada que realitzis una aportació amb una nova targeta que vulguis guardar.

Ràpid i segur

Només el banc coneix les dades de la teva targeta i els emmagatzema de manera segura. A Verkami només guardem un token que crea el banc que identifica la teva targeta i que mitjançant l'eina de tokenització permet realitzar les teves aportacions de manera ràpida i segura.