Mètodes de Pagament

El cobrament es realitzarà en el moment de fer la teva aportació a la campanya. Si en acabar la campanya no s'ha aconseguit l'objectiu, se't farà la devolució de la teva aportació pel mateix mètode de pagament amb el qual l'havies fet.

Els mètodes per fer el teu compromís d'aportació són:

Targeta

Pots fer la teva aportació mitjançant targeta bancària (crèdit o dèbit) a través de la passarel·la de pagament segura del BBVA. Les targetes acceptades són Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro i American Express.

Recordar la targeta

Tens l'opció de Recordar la teva targeta per agilitzar futures aportacions mitjançant l'eina segura de tokenització del BBVA. Així no hauràs d'omplir les dades de la teva targeta cada cop que vulguis aportar. Per fer servir aquesta opció, selecciona Recordar la meva targeta quan realitzis una aportació.

Bizum

També pots fer el teu compromís d'aportació amb Bizum. L'opció d'aportar amb Bizum s'activa a partir que faltin 30 dies per acabar la campanya fins a la seva finalització. Per poder aportar amb Bizum:

  • Has de tenir Bizum activat a l'app de la teva entitat bancària.
  • La teva entitat bancària ha d'oferir l'opció de crear una clau Bizum per aportar a comerços electrònics. Consulta aquí els bancs que ho ofereixen.
  • Per obtenir la teva clau Bizum, has de trobar Bizum dins de l'app de la teva entitat i buscar l'opció per obtenir o crear la teva clau Bizum. Amb aquesta clau, ja podràs realitzar aportacions amb Bizum a Verkami o qualsevol altre comerç sempre que vulguis.

Google Pay

També pots fer aportacions amb Google Pay (GPay). Per poder aportar amb GPay:

Has de tenir un compte de Google i podràs aportar amb qualsevol de les targetes bancàries que tinguis associades a GPay o associar-ne una de nova.

Veure 'Com aportar amb Google Pay'.

Verkami no emmagatzema les teves dades de pagament

En cap cas Verkami té accés a les teves dades bancàries. És la passarel·la de pagament segura del BBVA que gestionarà les teves dades bancàries.

Aporta des de qualsevol part del món

Pots aportar des de qualsevol part del món sempre que disposis d'un dels mètodes d'aportació habilitats per a la campanya detallats més amunt.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres