Mini Guia per Enviar la teva Proposta

Envia la teva proposta a Verkami

La informació que omplis al formulari sobre el teu projecte serà només per la nostra avaluació i poder assessorar-te de la millor manera. 

Un cop l’hàgim estudiat i si considerem que s’adapta a la línia de Verkami, en un màxim de 3 dies laborables et donarem el vistiplau i podràs accedir a la teva pàgina d’edició des d’on podràs editar la teva pàgina de projecte definitiva: adaptar la descripció al teu públic, pujar fotos i vídeos...

Explica’ns en què consisteix la teva campanya

Per tal que puguem valorar si la teva proposta s'adapta a una campanya de crowdfunding a Verkami necessitem entendre-la de la millor manera possible. 

Per ajudar-te a explicar-la, et presentem una llista amb els punts imprescindibles que et demanarem que omplis al formulari.

El formulari no es pot guardar per seguir omplint més endavant, així que pots preparar aquests punts abans de començar el procés. Treballar-los també t'ajudarà a acabar de reflexionar sobre com vols enfocar la teva campanya.

  1. Breu descripció del projecte que vols finançar amb el Verkami.
  2. Objectiu de finançament. Aquí pots consultar una guia detallada que et pot ajudar a calcular l'objectiu de finançament.
  3. A què destinaràs els diners? Un petit pressupost a grans trets. És l’única font de finançament o n'hi ha d'altres de complementàries i quines.
  4. Si aconsegueixes el finançament, quin calendari de producció tindrà el teu projecte? Quan calcules que podràs entregar les recompenses?
  5. Experiència prèvia en projectes creatius/culturals similars al que ens proposes. Experiència en crowdfunding.
  6. En general, el gruix d'aportacions prové de la gent que aconsegueixen mobilitzar els impulsors de la campanya. Entre quines comunitats, cercles, contactes... donaràs a conèixer la teva campanya per tal de que facin les seves aportacions? Quins canals, webs de referència i accions faràs servir per arribar-hi? Quins amics, contactes, associacions... poden ajudar-te amb la difusió?
  7. Facilita'ns enllaços als teus perfils personals, del projecte, del grup, de la companyia, de la productora… Que ens ajudin a conèixer-te millor a tu i al teu projecte: Facebook, Twitter, Instagram, Bandcamp, Soundcloud, Youtube, Vimeo, Web, Blog...
  8. Quina és la recompensa principal que tens previst oferir i a quin preu? Per exemple: 15€ Còmic + Descàrrega digital + Nom als agraïments, 19€ Vinil + Descàrrega digital...
  9. Indica altres recompenses que podràs oferir. Per exemple: Làmina edició limitada, pack per llibreries, bossa de tela, cançó personalitzada...

Et pot ser d'utilitat per donar forma al teu Verkami

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres