Com Respondre el Formulari

Respondre un formulari

Si has rebut un email amb una notificació dient que l'autor/a ha preparat un formulari perquè ho omplis amb les teves dades per poder enviar-te la recompensa, per respondre'l has de fer el següent:

1. Punxa a l'enllaç Respondre formulari que has rebut amb el correu electrònic de notificació. O senzillament inicia sessió a Verkami amb l'usuari/a amb el que vas fer l'aportació. Per fer-ho, punxa a Iniciar sessió a la part superior dreta de la pàgina de Verkami
  2. Has d'iniciar sessió amb el correu electrònic i contrasenya que vas utilitzar per registrar-te al moment de realitzar l'aportació, o seleccionar l'inici amb Facebook si et vas registrar per aquesta via.
  3.  Un cop iniciada la sessió, veuràs un banner vermell a la part superior de la pàgina que t'indica que tens un formulari per respondre. Punxant-lo et dirigirà al formulari. També pots accedir al formulari des de l'apartat Aportacions de la teva pàgina d'usuari/a i punxant a l'enllaç Respondre formulari.
  4.  Un cop respost el formulari, no t'oblidis de fer clic al botó Enviar formulari que veuràs a la part inferior.
  5.  Si tot ha funcionat correctament, veuràs una pantalla de confirmació.
  6.  També rebràs per email una còpia de les respostes que has donat al formulari. Repassa-les i, si detectes qualsevol error, pots punxar a l'enllaç Edita formulari que trobaràs en aquest mateix email per modificar les respostes.

Si tens més d'una aportació a un projecte

Si tens més d'una aportació a un mateix projecte, hauràs de respondre un formulari per a cadascuna de les aportacions.

En l'apartat Aportacions de la teva pàgina d'usuari/a pots comprovar si tens algun formulari més per respondre. A les aportacions que tinguis el formulari pendent de resposta, hi veuràs l'enllaç Respondre formulari. A les que ja hagis respost el formulari, l'enllaç que hi veuràs serà Veure resposta al formulari.

Sobre la protecció de dades que cedeixes a l'autor del projecte en el formulari

L' autor del projecte és el responsable del tractament de les dades que tu has emplenat en el formulari. Des de l'enllaç Protecció de dades que hi ha a l'email que hauràs rebut juntament amb la còpia de la teva resposta al formulari, pots accedir a les dades del responsable i a les clàusules corresponents.