Modificar una Resposta al Formulari

Si has omplert el formulari enviat per un autor i has detectat algun error a la informació que has indicat, pots accedir a modificar les teves respostes des de la secció Les meves aportacions de la teva pàgina d'usuari/a clicant sobre Veure resposta al formulari.

Si fa molt temps que vas respondre al formulari, el més probable és que el formulari ja es trobi tancat. En aquest cas, no podràs editar les teves dades des de Verkami, però veuràs que t'indiquem el email de l'autor/a perquè el puguis avisar de qualsevol canvi.