Gestió de les Recompenses i Enviaments

Tot el relacionat amb la gestió de les recompenses i els seus enviaments als mecenes, és una cosa que ha de fer el mateix autor/a.

Tindràs a la teva disposició una pàgina de gestió de mecenes en la qual, un cop finalitzada la campanya, disposaràs d'una eina formularis per demanar als mecenes totes les dades necessàries per complir amb les recompenses: des de l'adreça d'enviament, fins a altres coses que puguis necessitar com la talla de la samarreta, nom per als agraïments, il·lustració escollida, etc. És molt important que facis servir els formularis per demanar les dades, ja que fer-ho directament per email suposarà molta més feina per a tu i per als teus mecenes i provocarà múltiples errors.

Pensa que en fer una aportació l'única informació que deixa el mecenes és un email i un nom d'usuari (que generalment no és real sinó un àlies). Tota la resta s'haurà de demanar un cop acabada la campanya.

No es demanen les dades abans de finalitzar la campanya, ja que no se sap si s'aconseguirà l'objectiu (i si no s'aconsegueix, no fa falta tenir les dades dels mecenes).

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres