Preguntes a l'autor/a, Preguntes freqüents i Comentaris

Al final de la descripció del projecte, trobem tres apartats d'interacció amb els usuaris:

Preguntes l'autor/a

Els usuaris poden enviar-te dubtes o consultes sobre el projecte clicant al botó Pregunta a l'autor/a. Les rebràs a l'adreça d'email amb la que gestiones el projecte. Quan rebis una pregunta per email, intenta respondre-la el més aviat possible. Pensa que és algú interessat en ser mecenes del teu projecte!
  • Per fer arribar la resposta a l'usuari/a, simplement respon l'email que rebràs amb la pregunta.
  • Si es una pregunta recurrent o aclaració important sobre el projecte, un cop hagis respos a l'usuari/a pots afegir una nova entrada a l'apartat de Preguntes freqüents del projecte.

Preguntes freqüents del projecte

És la secció que apareix just al final del text de la descripció del teu projecte. Fes servir aquesta secció per donar resposta pública a preguntes recurrents que et facin arribar els teus mecenes i resoldre dubtes concrets que el projecte pugui generar.

Pots editar aquesta secció des del Dashboard del projecte a la secció Afegeix una nova pregunta freqüent.

Comentaris

És l'últim apartat de la pàgina pública del teu projecte i és on es concentren els comentaris d'ànim dels teus mecenes :) Només poden publicar un comentari els usuaris que hagin aportat al projecte.

Per respondre aquests missatges pots fer-ho publicant tu mateix un comentari des de la mateixa secció de comentaris de la pàgina pública del teu projecte. Els comentaris que publiquis en aquesta secció aniran identificats amb una petita etiqueta vermella que posarà Autor/a. Abans de publicar el comentari assegura't que tens la sessió iniciada a Verkami amb l'usuari amb el qual gestiones el projecte.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres