Enviar un Email als teus Mecenes

Des del Dashboard del teu projecte, a la secció Gestió de mecenes podràs comunicar-te amb els teus mecenes via email.

Si cliques sobre el botó blau Enviar email, tindràs l'opció d'enviar un email a:

• A tots els mecenes de la campanya.
  • Als que hagin aportat a una recompensa en concret
  • Als mecenes d'anteriors campanyes en cas que n'hagis realitzat alguna amb anterioritat (consulta l'entrada corresponent per a més detalls)

Per enviar un email a un mecenes en concret, clica sobre la seva adreça de correu electrònic que veuràs en blau al llistat i s'obrirà la pantalla per redactar i enviar l'email.

Si el mecenes respon al correu que li has enviat, la seva resposta t'arribarà directament al correu amb què gestiones el projecte.

Recorda que pots fer servir el buscador de mecenes de l'apartat Gestió de mecenes per trobar al que vulguis, comunicar-te amb ell o introduir i guardar una anotació associada a aquest mecenes.

A l'email que redactis, pots inserir imatges, enllaços, negretes o cursives. Veuràs totes aquestes opcions a la caixa d'edició del text. Abans d'enviar-lo sempre podràs Previsualitzar l'email per poder veure com ha quedat, seguir editant-lo o bé enviar-lo.

Per cada email que enviïs, rebràs una sola còpia al teu email d'autor/a del projecte.