Despeses d'Enviament de les Recompenses

Tingues en compte al pressupost del teu projecte que hauràs d'enviar les recompenses als mecenes.

I inclou a l'import de les recompenses les despeses d'enviament allà d'on sigui la major part de la teva comunitat. Indica-ho a la descripció de la recompensa amb una frase a l'estil de: “Enviament inclòs Península” o “Enviament inclòs Espanya”.

Per gestionar les despeses d'enviament a altres destinacions (Canàries i Balears, Europa, resta del món...), pots fer-ho de les següents maneres:

  • En general, el millor és crear una o diverses recompenses de l'import que correspongui amb la diferència per a les despeses d'enviament a altres destinacions que preveus que poden interessar a la teva comunitat (Europa, resta del món...) i a la descripció introduir una frase a l'estil de: “Despeses d'Enviament Internacionals: Aporta-hi si necessites que t'enviem la teva recompensa fora d'Espanya”.
  • O pots duplicar algunes de les recompenses estrella, sumant-los les despeses d'enviament internacionals i indicant-ho al títol de la recompensa i a la descripció amb una frase a l'estil de: “+ Enviament inclòs a qualsevol part del món”. Això pot funcionar bé si en tens poques (de l'ordre de 5 - 8 recompenses).

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres