Costos del Servei

A Verkami, posem a la teva disposició la plataforma per dur a terme la teva campanya de crowdfunding i un assessorament personalitzat per part del nostre equip d'experts en les indústries culturals per tal de plantejar-la i dur-la a terme amb les màximes garanties d'èxit.

  • Verkami cobrarà per aquests serveis un 5% + IVA* del que recapti el projecte.
  • L'opció habilitada per defecte per fer aportacions al projecte és mitjançant targeta, Bizum i Google Pay. S'ha de tenir en compte un 1,5% + IVA* per la gestió dels pagaments realitzats per aquesta via.
Les despeses associades a realitzar la campanya de crowdfunding seran doncs del 6,5% + IVA* tot inclòs.

La solució del pagament segur de BBVA que fem servir, ens permet oferir els nostres serveis amb un estalvi important per al projecte respecte a tota la resta d'alternatives de crowdfunding existents (estalvi del 3-4%).

Per als projectes que recaptin menys de 1.000 €, cobrem una tarifa fixa de 65€ + IVA*, tot inclòs.

* L'IVA aplicat és del 21%. La nostra factura no inclourà IVA per a Canàries, i per a països de la UE si es tracta de professionals o empresaris inscrits a la ROI.

Exemple de factura pels nostres serveis

Si el teu projecte ha recaptat 1.000 € en finalitzar la campanya, la nostra factura serà:

El 6,5% de 1.000 € que són 65 € i el 21% d'IVA sobre aquests 65 € que són 13,65 €. Per tant 78,65 € en total.

Només pagues si aconsegueixes l'objectiu

El crowdfunding de Verkami és de tot o res, és a dir, que només es cobrarà pel servei en cas d'aconseguir l'objectiu de recaptació plantejat.  Si no s'aconsegueix, no es rep el finançament, no es fa cap mena de càrrec a l'autor, i es retornen totes les aportacions als mecenes que hagin aportat a la campanya.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres