Aportació Lliure sense Recompensa

A més d'escollir una de les recompenses disponibles per fer una aportació, també es pot:

• Fer una donació des de la pàgina de projecte de l'import que vulguis sense rebre recompensa.

• Afegir una donació de l'import que vulguis pel projecte després de seleccionar una recompensa i abans d'anar a escollir el mètode de pagament.

Aquestes aportacions seran retornades al mateix mètode de pagament utilitzat per fer l'aportació en cas que el projecte no superi l'objectiu econòmic establert un cop s'acabi la campanya, igual que les aportacions a recompenses.