Compartir la meva Campaña en Diversos Idiomes

Tens a disposició enllaços personalitzats per compartir el teu projecte i assegurar-te que s'obrirà en l'idioma desitjat dels que tens disponibles a la campanya.

Si comparteixes l'url principal del teu projecte, https://www.verkami.com/projects/númeroitítoldelprojecte, es mostrarà en l'idioma corresponent al navegador de l'usuari que cliqui sobre aquest enllaç, si està activat a la campanya, o el més proper. O si l'usuari té la sessió iniciada a Verkami, en l'idioma del seu usuari o el més proper.

Si vols 'forçar' un idioma, pots aconseguir els enllaços personalitzats per idioma de la següent manera:

• Entra a la pàgina pública de campanya
  • Selecciona l'idioma pel qual vulguis aconseguir l'enllaç a la barra superior, per canviar l'idioma de la plataforma i el del teu projecte o punxant a l'idioma corresponent a Veure Projecte en just a sota de la barra de recaptació, al costat de Recompenses.
  • A continuació, clica sobre la icona 🔗 per copiar l'enllaç.
  • Tindràs un enllaç com: https://www.verkami.com/locale/en/projects/númeroitítoldelprojecte

En aquest exemple, hem seleccionat l'idioma anglès, i s'afegeix a l'url /locale/en que correspon a l'idioma anglès.
  • Qualsevol que cliqui sobre aquest enllaç, ens assegurem que se li obrirà la campanya i els menús de Verkami en anglès.

D'aquesta manera, pots incloure l'enllaç en anglès a les comunicacions que facis dirigides al públic angloparlant, en mailings, xarxes... i t'asseguraràs que ho veuran en anglès independentment de la configuració del seu navegador.

Pots fer el mateix per la resta d'idiomes que tinguis activats per aconseguir la resta d'enllaços que forcin l'idioma corresponent.