Cobraments de les Aportacions i Resolució d'Impagats

Un cop finalitzat el període de recaptació de la campanya, es fan els càrrecs dels compromisos d'aportació dels mecenes.

Algunes aportacions poden fallar per diferents motius en el moment de fer els càrrecs: targeta caducada, anul·lada o sense saldo, compte PayPal mal configurat o sense saldo...

Verkami s'encarregarà de contactar periòdicament amb tots els mecenes als quals els hagi fallat el càrrec, i donar-los les instruccions necessàries per solucionar el pagament.

Deixem un màxim de 10 dies des del final de la campanya perquè ho puguin solucionar, i durant aquest període s'envien 2 notificacions. Amb aquest procediment la majoria d'impagats s'acaben solucionant. El percentatge final d'impagats sol ser inferior a l'1%.

Passats aquests 10 dues, o abans si no queda cap impagat, tancarem definitivament la campanya.

A partir d'aquell moment, l'enllaç per solucionar el pagament queda desactivat i si algun mecenes intenta solucionar el pagament, se li facilita l'email de l'autor perquè pugui solucionar-lo directament amb ell.

I si un mecenes em pregunta com solucionar el pagament?

Si un mecenes et pregunta com solucionar el pagament, li pots enviar el següent enllaç que indica de manera detallada els passos per poder solucionar una aportació:

https://verkami-ca.helpscoutdocs.com/article/261-solucionar-aportacio-impagada

Bàsicament els passos per solucionar una aportació es resumeixen en:

• Entrar a la seva pàgina d'usuari iniciant sessió a Verkami amb el seu email d'usuari i contrasenya.
  • A la seva pàgina d'usuari a Verkami, a l'apartat Les meves aportacions trobarà l'enllaç “Solucionar el pagament”.

En cas que no ho pugui solucionar des de la seva pàgina d'usuari

Que ens escrigui a fakturo@verkami.com

En cas que sigui algú pròxim i solucioneu l'impagament en mà

Comunica'ns-ho per correu a fakturo@verkami.com indicant l'email d'usuari d'aquest mecenes perquè el puguem marcar com a solucionat.

D'aquesta manera, no constarà com a impagat a la llista de mecenes al tancar la campanya i podrà, per exemple, seguir rebent les comunicacions del projecte.