Parar o Cancel·lar la Campanya

Si per algun motiu has de parar o cancel·lar la campanya, pots fer-ho.

Tenim dues opcions:

  • Cancel·lar la campanya i conservar als mecenes com a seguidors: en cas d'haver de parar el projecte, es pot fer amb l'opció de reactivar-lo més endavant. Es farà la devolució als mecenes de les seves aportacions, i els mecenes s'afegiran com a seguidors del projecte i se'ls avisaria en cas que la campanya es tornés a posar en marxa (no es conservarien, però, les seves aportacions, haurien de tornar a fer-les)

La campanya quedarà com editable altra vegada per poder-la replantejar i tornar-la a llançar més endavant quan es desitgi. En accedir a l'enllaç un cop cancel·lada, es veurà la pàgina de precampanya del projecte.

  • Cancel·lar la campanya definitivament: es farà la devolució als mecenes de les seves aportacions i la campanya deixarà d'estar accessible completament. No es podrà reactivar.

En qualsevol dels casos, es farà la devolució als mecenes de les aportacions realitzades, pel mateix mètode de pagament amb què les hagin fet.

No existeix l'opció de parar una campanya conservant les aportacions per reactivar-la més endavant amb la recaptació que tenia fins al moment.

Si necessites cancel·lar temporalment o de manera definitiva la teva campanya, posa't en contacte amb el teu assessor/a i t'aconsellarà sobre la millor opció en funció del teu cas i et passarà les instruccions per dur-ho a terme.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres