Parar o Cancel·lar la Campanya

Si per algun motiu has de parar o cancel·lar la campanya, pots fer-ho.

Tenim dues opcions:

  • Cancel·lar la campanya i conservar als mecenes com a seguidors: En cas d'haver de parar el projecte, es pot fer amb l'opció de reactivar-lo més endavant. Es cancel·laran tots els compromisos d'aportació a la campanya i els mecenes s'afegiran com a seguidors del projecte i se'ls avaria en cas que la campanya es tornés a posar en marxa (no es conservarien però les seves aportacions, haurien de tornar a aportar). La campanya quedarà com a editable de nou per poder replantejar-la i tornar a llançar-la més endavant quan es vulgui. A l'accedir a l'enllaç un cop cancel·lada, es veurà la pàgina de precampanya del projecte.
  • Cancel·lar la campanya definitivament: S'anul·laran tots els compromisos d'aportació i la campanya deixarà d'estar accessible completament. No es podrà reactivar.
En qualsevol dels casos, no s'han de fer devolucions perquè no s'haurà realitzat encara cap càrrec, ja que només es realitzen al finalitzar la campanya i només si aquesta aconsegueix l'objectiu.
No existeix l'opció de parar una campanya conservant les aportacions per reactivar-la més endavant amb la recaptació que tenia fins al moment.

Si necessites cancel·lar temporalment o de manera definitiva la teva campanya, posa't en contacte amb el teu assessor/a i t'aconsellarà sobre la millor opció en funció del teu cas i et passarà les instruccions per dur-ho a terme.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres