Imatge de Portada

Tingues en compte que la imatge de portada serà la cara visible de la teva campanya, la imatge que sortirà al compartir el link de la campanya a Facebook i Twitter, la que sortirà en petit de la home o els browse, als widgets que la gent pengi a la seva pàgina web o blog... Així que ha de comunicar i explicar el projecte i convidar a punxar a l'enllaç.

  • Prepara-la o ajusta-la a les proporcions 940 x 530 píxels perquè no quedi tallada.

    Si no disposes d'algun software específic per fer-ho, pots ajustar les dimensions i fer uns retocs bàsics a les teves fotos mitjançant algun servei gratuït online com iLoveIMG.
  • Intenta que la imatge sigui representativa, autoexplicativa, atractiva i d'alta qualitat (màx. 1,5 MB de pes).
  • Si has traduït el teu projecte a diversos idiomes i la teva imatge de portada té text, pots pujar una portada diferent per a cada idioma.

Perquè les imatges pujades conservin la millor qualitat

És important que la teva pàgina carregui el més ràpid possible per no perdre visites. Per això optimitzem les pujades, perquè el pes de la pàgina sigui el menor possible, sempre intentant conservar la màxima qualitat.
Algunes característiques de les imatges pujades poden fer que es vegin una mica menys nítides que les que teniu guardades a l'ordinador.
Aquestes són algunes recomanacions que podrien millorar la seva visualització:
  • Guardar la imatge en .JPG, ja que les optimitzacions d'un .PNG poden comportar alguna pèrdua de qualitat.
  • Guardar-les amb un pes reduït. Photoshop per exemple té l'opció de Guardar per a web i dispositius que optimitza la imatge perquè no pesi tant. Si pesen 2 MB o més, la reducció de la imatge també serà major i pot comportar una pèrdua de qualitat.

    Si teniu diverses imatges amb molt pes, les podeu reduir totes alhora ràpidament fent servir el següent servei: https://tinyjpg.com/ o https://tinypng.com/
  • Imatges per inserir entre el Text de la Descripció, les podeu ajustar a 900px. d'ample com a màxim.
  • Imatges per inserir a les Recompenses, les podeu crear a 298px. d'ample com a màxim.
Amb aquests ajustos la imatge que pugeu es veurà menys afectada per l'optimització.
Tingueu en compte que a vegades hi ha altres factors que intervenen en l'optimització com perfils incrustats del procés d'edició de la imatge, o colors o tons que són més propicis a pixelar-se molt.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres