Seguir Categories o Interessos

No et perdis les campanyes que més t'interessen amb l'eina per seguir categories i interessos.

Per configurar-la, clica sobre el següent enllaç: https://www.verkami.com/users/me_interests

Inicia sessió o registra't com a usuari si encara no ho has fet i a continuació:

1. Selecciona les categories o interessos que vulguis seguir.
  2. Escull si vols rebre al teu email d'usuari:
    • Un Resum Setmanal cada divendres de les campanyes publicades sota aquesta categoria o interès.
    • Una notificació Al moment cada vegada que publiquem una campanya sota aquesta categoria o interès.
  3. Clica sobre Guardar canvis al final de la pàgina per aplicar la configuració.
  4. Llest!