Aportació Anònima

Al registrar-te a Verkami hauràs d'escollir un nom d'usuari/a, que és el que veuran la resta d'usuaris.

Si vols mantenir l'anonimat pots optar per fer servir un pseudònim en comptes del teu nom real.

Pots modificar el teu nom d'usuari/a si ja disposes d'un compte des de la secció Configuració de la teva pàgina d'usuari/a a Verkami.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres