Preguntar a l'Autor/a

Si després de llegir la descripció del projecte tens qualsevol dubte, pots enviar una pregunta directament a l'autor/a del projecte.

Al final de la Descripció del projecte trobaràs el següent botó Pregunta a l'autor/a:

Clicant sobre aquest botó et demanarem que et registris o iniciïs sessió amb el teu usuari/a i després podràs enviar la pregunta a l'autor/a. El pas del registre és necessari perquè l'autor/a et pugui respondre al dubte a l'email d'usuari indicat.