La Newsletter Setmanal de Verkami

Per estar al dia de les novetats de la plataforma, concursos, convocatòries i els projectes més trencadors, subscriu-te a la Newsletter Setmanal de Verkami.

Pots subscriure't a la newsletter en el procés de registre a la plataforma o iniciant sessió amb el teu usuari/a i clicant a la barra que trobaràs al final de la pàgina que posa Grans projectes i històries cada setmana al teu email. Subscriu-te!