Solucionar una Aportació Impagada

Si has rebut una notificació segons la teva aportació amb targeta a un projecte no s'ha pogut cobrar, soluciona-la al més aviat possible! Per poder rebre la teva recompensa i no posar en perill que el projecte pugui dur-se a terme.
Tant si vas aportar amb targeta o amb una targeta guardada , segueix aquests passos:
  1. Inicia sessió a Verkami amb l'usuari amb el qual vas fer l'aportació. Pots fer-ho seguint aquest enllaç: https://www.verkami.com/users/me_pledges
  2. Has d'iniciar sessió amb l'email i contrasenya que vas fer servir per registrar-te en el moment de realitzar l'aportació, o seleccionar l'inici amb Facebook si et vas registrar per aquesta via.
  3. Un cop iniciada la sessió, veuràs un banner superior vermell que clicant-lo et dirigirà a l'apartat Les meves aportacions de la teva pàgina d'usuari/a.
  4. En aquest apartat, veuràs els diferents projectes als quals has aportat. En el que t'ha fallat el pagament veuràs una barra vermella que indica que no s'ha pogut cobrar el teu compromís d'aportació. Clica sobre el botó de Solucionar pagament per solucionar la teva aportació.

A partir d'aquí, en cas que l'aportació al projecte que ha fallat hagués estat feta amb:

Targeta

• Et dirigirem a la passarel·la de pagament segura del BBVA perquè puguis solucionar l'aportació amb un pagament directe.
  • Pots fer servir per solucionar l'aportació la mateixa targeta que vas fer servir en el seu moment o qualsevol altra.

Targeta Guardada

• Et dirigirem a la passarel·la de pagament segura del BBVA perquè puguis solucionar l'aportació amb un pagament directe.
  • Pots fer servir per solucionar l'aportació la mateixa targeta que vas fer servir en el seu moment o qualsevol altra.
  • En la solució del pagament no pots actualitzar la teva targeta guardada. Pots eliminar la targeta guardada des de l'apartat Configuració si ja no és vàlida. I podràs guardar-ne una de nova en el moment de realitzar una altra aportació seleccionant Recordar la meva targeta.