Seguir un Projecte

Pots seguir un projecte tant en marxa com pendent de publicació clicant al botó Seguir a la pàgina de la campanya:

També et demanarem que et registris o iniciïs sessió per seguir el projecte i d'aquesta manera poder rebre les notificacions corresponents al teu email d'usuari/a.

Pots deixar de seguir un projecte clicant de nou al botó Seguir.

Si el projecte encara no està publicat

• T'avisarem al teu email d'usuari/a quan la campanya de crowdfunding es posi en marxa perquè puguis ser dels primers en aportar i aconseguir possibles recompenses limitades que pugui oferir. I a més també quan aconsegueixi l'objectiu i abans que acabi la campanya.
  • També us enviarem les entrades al blog que publiqui l'autor/a. Així podràs saber novetats importants que hi hagi al projecte, conèixer nous objectius desbloquejats...

Si el projecte està en marxa

• T'avisarem al teu email d'usuari/a quan el projecte aconsegueixi l'objectiu i quan faltin 5 dies i 48 hores perquè acabi la campanya de crowdfunding perquè puguis aportar si ho desitges.
  • També t'enviarem les entrades al blog que publiqui l'autor. Així podràs saber novetats importants sobre el projecte, conèixer nous objectius desbloquejats...

Veure els projectes seguits

Pots veure l'estat dels projectes als quals segueixes des de la secció Projectes seguits de la teva pàgina d'usuari/a.

Deixar de seguir un projecte

Pots deixar de rebre aquestes notificacions donan-te de baixa com a seguidor del projecte des de:

• L'apartat de Projectes seguits de la teva pàgina d'usuari/a.
  • Entrant al projecte en qüestió i punxant al mateix cor que vas clicar per seguir-lo.
  • O des del footer del mail que hagis rebut que conté el contingut publicat per l'autor/a al blog del projecte seguit.