Recepció dels Diners Recaptats

Rebràs les aportacions realitzades pels mecenes el mateix dia o l’endemà d'acabada la campanya, depenent de l’hora del dia  a la que acabi, o el dilluns si acaba en cap de setmana.

Rebràs els diners per transferència al compte bancari que ens indiquis a la caixa habilitada a aquest efecte al Dashboard del teu projecte.

Recorda que només rebràs els diners si la campanya ha aconseguit com a mínim arribar a l'objectiu marcat o l'ha superat. Si no és així, les aportacions seran retornades als mecenes.

Funcionament detallat

Les aportacions que els mecenes han realitzat durant la campanya amb targeta bancària, Bizum o Google Pay han anat arribant a través de la passarel·la de pagament a un compte dedicat de Verkami.

Et farem la transferència dels diners recaptats al compte bancari que ens hagis proporcionat a la caixa Les teves dades bancàries i de facturació a la pàgina de Dashboard del teu projecte. Aquesta caixa s'activa i pots proporcionar aquestes dades un cop hagis aconseguit l'objectiu de la campanya. Omple aquestes dades si encara no ho has fet i estàs esperant rebre la transferència de la recaptació.

Aquesta transferència es farà el mateix dia en què acabi la campanya o l'endemà, depenent de l'hora a la que acabi la campanya, o dilluns si la campanya acaba en cap de setmana, i sempre que tinguis les dades de facturació i bancàries correctament emplenades a la teva pàgina Dashboard.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres