Com Aportaran a la meva Campanya

Mètodes de pagament disponibles

Els mètodes amb els quals els mecenes podran aportar a una campanya són:

Targeta

Els mecenes poden fer les seves aportacions mitjançant targeta bancària (crèdit o dèbit) fent servir la passarel·la de pagament segura del BBVA.

Les targetes acceptades són Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro i American Express. Qualsevol persona de qualsevol part del món que disposi d'una d'aquestes targetes podrà realitzar una aportació.

No s'ha de realitzar cap configuració especial per activar els pagaments amb targeta, s'activen automàticament.

Durant el procés d'aportació amb targeta, els mecenes podran guardar la seva targeta per a futures aportacions al mateix o altres projectes fent servir l'eina segura de tokenització del BBVA. Molts dels mecenes habituals de Verkami ja tenen la seva targeta tokenitzada amb la qual cosa poden realitzar aportacions de forma molt més ràpida, còmoda i segura.

Bizum

També poden fer les seves aportacions amb Bizum.

Per fer-ho, han de tenir Bizum activat a l'app de la seva entitat i disposar de la clau Bizum per poder fer compres a comerços electrònics que poden activar a l'app de la seva entitat si és una de les que ho té disponible.

Veure 'Com aportar amb Bizum'.

Google Pay

També poden fer les seves aportacions amb Google Pay (GPay).

Per fer-ho, han de tenir un compte de Google i podran aportar amb qualsevol de les targetes bancàries que tinguin associades a GPay o associar-ne una de nova.

Quan es faran els cobraments de les aportacions dels mecenes

Els cobraments als mecenes es realitzen en el moment de fer l'aportació.

Si en acabar la campanya no s'ha arribat a l'objectiu de finançament estipulat, les aportacions que hagin fet els mecenes els seran retornades pel mateix mètode de pagament amb el qual les havien fet.

Les vostres dades bancàries us les demanarem només quan aconseguiu l'objectiu per poder fer-vos la transferència corresponent de diners recaptats en acabar la campanya.

Quantes aportacions pot fer un mecenes

Un mateix mecenes pot fer tantes aportacions com desitgi a un projecte. Sigui a una mateixa recompensa o diferents.

Encara necessites ajuda? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres